![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#صفحه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
شبتون بخیر من میخوام نوبت انگشت نگاری بگیرم اکانتم رو اکتیو کردم اما نمیتونم وارد بشم ارور میده که بزن روی لینک و وقتی میزنم میره توی این صفحه که از کجا دارم اپلای میکنم و به کجا میخوام برم من ایران رو میزنم اما توی قسمتی که به کجا میخوام برم گزینه کانادا رو نداره!! میشه راهنماییم کنید؟
2021-08-30 14:33:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
برای ترجمه سند ملک ، شناسنامه ، فیش حقوقی و تمکن مالی فقط مهر دارالترجمه کفایت میکنه یا باید مهر دادگستری هم داشته باشه؟؟ برای سند ملک ترجمه تمامی صفحات لازمه یا فقط صفحه اول کافیه؟
2021-08-31 04:09:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا
برای اپلود پاسپورت صفحه ۲ و ۳ رو باید اسکن کنیم دیگه؟ صفحه اول که اسممون هست و صفحه روبروش که بارکد داره درسته؟
2021-08-31 10:18:00 #Canada [پاسپورت] ویزا
کسی میدونه واسه سفارت که مدارک اسکن شده باید بذاریم میتونیم چند تا عکس اسکن شده از شناسنامه یا بقیه چیزا که زیادن رو تو یه صفحه ورد بذاریم ؟
2021-09-01 03:25:00 #Canada [سفارت] ویزا
صفحات فارسی شناسنامه را در یک صفحه از فایل مالی قرار دهم یا هرکدام در صفحه ای جداگانه؟
2021-09-01 09:41:00 #Canada [نامه] ویزا
صفحات فارسی شناسنامه که زیادن را در یک صفحه از کلاینت اینفو قرار دهم یا هرکدام در صفحه ای جداگانه؟
2021-09-01 11:23:00 #Canada [نامه] ویزا
لطفا جواب منو بدهید ۱.صفحات فارسی شناسنامه که زیادن را در یک صفحه از کلاینت اینفو قرار دهم یا هرکدام در صفحه ای جداگانه؟ ۲.پروانه نظام مهندسی و جواز کسب در کلاینت اینفو باشد یا فایل مالی؟ ۳ سند ازدواج را در کدام فایل قرار دهم؟
2021-09-01 15:41:00 #Canada [نامه] ویزا
به همه من دعوتنامهای برای فرصت مطالعاتی یکساله دارم و بنابراین درحال اقدام برای work permit هستم دانشگاه به من کدی با عنوان Offer of Employment Number داده و به من گفته تا کد رو در اپلیکیشنم حتما وارد کنم، راهنمای صفحه IRCC هم همینو میگه اما من مطمین نیستم کجا باید کد رو وارد کنم! هیچی بخشی نمیبینم که از من این کد رو بخواد ! پس از مراحل اولیه، داخل سامانه از فرم imm5257e به عنوان اپلیکیشن فرم نام برده شده اما من جایی برای وارد کردن کد مورد نظر تو این فرم نمیبینم ❗️❗️ ممنون میشم راهنمایی ب
2021-09-02 06:29:00 #Canada [دانشگاه] ویزا
براي كاورلتر مالي ميشه فقط يه جدول خلاصه داشت و بيشتر توضيحات باشه ؟ نمونه توي گروه ٣ تا جدول جدا داره اگر بخوام مثل اون درست كنم دو صفحه ميشه كاور لترم اشكالي نداره ؟
2021-09-03 01:53:00 #Canada [ترم] ویزا
میشه یه نفر لطف کنه مراحل اپلود مدارک اسک شده رو بگه؟ چون اخرش میگه دوساعت دیگه صفحه ی پرداخت فعال میشه و باید ۱۵۰تا بریزی تا بررسی کنیم خیلی نگرانم که اشتباه انجام داده باشم
2021-09-26 01:33:00 #Canada
براى مبلغى كه بابت فروش بيت كوين به حسابمون وارد شده چه مدركى بايد ارائه بديم؟ كسى اين تجربه رو داشته؟
2021-08-29 07:57:00 #Canada
من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:15:00 #Canada
من درخواست پاس ریکوستم ۲۷ سپتامبر اومد و پاسپورتم رو برای پیکاپ فرستادم و شروع ترمم هم اول ژانویه است چجوری میتونم بفهمم ویزام از چه تاریخی حدودا صادر میشه برا خرید بلیط؟ نرمالش یکماه قبل شروع ترم هست؟
2021-10-01 15:31:00 #Canada